FRI FRAGT FRA KR. 499,-

Tilbage til webshop
achha_jennifer_vest
achha_jennifer_vest
achha_jennifer_vest_quiltet
achha_jennifer_quiltet_vest
achha_quiltet_vest_jennifer

Achha Jennifer Quiltet Vest

Large

kr.799,0
kr.320,0

Flot quiltet vest med knappelukning fra danske Achha.
Vesten er med den populære colourblock effekt med sine pink og orange kontrastfarver hvilket skaber et helt unikt udtryk.

Brug vesten ude som overgangsvest med en lun strik under, eller style den til dit outfit hvis du ønsker lidt mere kulør på hverdagen.


Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Et skud med farve og glæde.

Pink/Orange vest fra Achha. En vest som sætter kulør på ethvert outfit hvad enten det er til hverdag eller fest.

Vesten har to knaplommer foran, knapper i hver side til regulering så man kan knappe op hvis man f.eks. skal cykle og have mere plads til benene. Udover de to knaplommer foran, så har vesten også stiklommer i hver side, så der er god plads til nøgler, mobil, pung osv.

Derudover har vesten knaplukning hele vejen ned, en mellem høj hals og et stykke som lige går ud over skuldrene, som giver den lidt kant og et cool look.

En fed detalje ved denne vest er, at halvdelen af forsiden er pink og den anden halvdel er orange. Det er den største trend at mixe og matche farver på kryds og tværs samt at lege med colourblock-tendensen.

Giv efterårslooket et skud med farve og glæde med denne skønne vest som både kan bruges som en del af outfittet eller som en udendørs overgangsvest.

Materiale: 100% polyester.
Vask: 30 grader.
Størrelse: Normal.

FRI FRAGT

Ved køb over 499 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

GRATIS OMBYTNING

Ombyt én gang helt gratis