FRI FRAGT FRA KR. 499,-

Tilbage til webshop

Achha Julia Kjole

Xlarge

kr.599,0
kr.240,0
Varenummer: 5744001454060

Langærmet kjole fra Achha designet i et flot og farverigt blomsterprint bestående af farverne lilla, rød, orange, gule, hvide og grønne nuancer på en sort baggrund.

En løstsiddende kjole der udgør det perfekte valg hvad enten du vil være smart i hverdagen eller smukt klædt på til den næste fest.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Farverigt blomsterprint.

Langærmet blomstret kjole fra danske Achha som laver de fineste styles med fart på farver- og print.

Denne langærmede blomstret kjole fra Achha har rund hals, knaplukning ned til taljen, smock ved håndleddene så du også kan trække ærmerne op, og hvor de vil blive siddende og derfor skabe et mere kortærmet look.

En blomstret kjole som har et fint snit med sit peplum i taljen, som falder rigtig flot nedover kroppen og benene. Kjolen har et inderstykke i overdelen som er lavet af 100% viskose, og som derfor er rigtig behageligt mod huden.

Denne blomstrede kjole kan både dresses ned med et par jeans og sneakers, eller den kan dresses op med et par nylonstrømper og en pæn hæl.

Kjolens blomster er i lilla, rød, orange, gule, hvide og grønne nuancer på den sorte baggrund som passer perfekt til efteråret vi går i møde.

Materiale: 100% polyester. Foring ved overkrop: 100% viskose.
Vask: 30 grader skånevask.
Størrelsen: Normal men løs pasform.

FRI FRAGT

Ved køb over 499 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

GRATIS OMBYTNING

Ombyt én gang helt gratis