FRI FRAGT FRA KR. 499,-

Tilbage til webshop
B_coastline_shirt_dress_green
B_coastline_shirt_dress_green
b_coastline_skjorte_grøn_bomuld
b_coastline_skjorte_bomuld_grøn
b_coastline_btx_group_skjorte_bomuld_214366

B.Coastline Bomuldsskjorte Grøn

42

kr.699,0

Cool skjorte i en let og luftig bomuld der gør den utrolig behagelig og dejlig at have på.

Skjorten er designet i en flot colour block i farverne grøn, blå og beige og er fantastisk til både jeans, leggings eller som skjortekjole på en lun dag sammen med et par sandaler.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Let og luftig bomulds skjorte.

Denne skjorte fra B. Coastline er utrolig let, lækker og blød i kvaliteten og så sidder den som en drøm da den har et helt perfekt snit.

Skjorten er designet i colour block med tone i tone striber i farverne grøn, blå og beige. Farverne giver et flot spil og en cool kontrast som både tilfører skjorten et feminint og råt udtryk.

Skjorten har almindelig skjortekrave, en brystlomme samt lange ærmer der lukkes med knap ved håndled. Ærmerne har en ekstra detalje i form af et lille bånd på indersiden og en knap på ærmet der gør at du nemt kan regulere ærmets længde hvis du ønsker et trekvart langt ærme.
Desuden er skjorten gennemknappet fortil med stofbelagte knapper.

Brug skjorten til et par rå jeans, et par leggings eller som den er til et par sandaler på en lun dag. Mulighederne er virelig mange med denne smukke bomulds skjorte fra B. Coastline.

Materiale: 100% bomuld.
Vask: 30 grader.
Størrelsen: Loose fit. En anelse til den store side synes vi. Ligger du mellem to størrelser kan du evt. med fordel vælge den mindste størrelse alt afhængig af hvor læst du ønsker skjorten skal sidde.


FRI FRAGT

Ved køb over 499 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

GRATIS OMBYTNING

Ombyt én gang helt gratis